ARMBAND

Urtid - specialist på armband till ur.

Vi på Urtid har lagt ner åtskilliga timmar av research i vår strävan att erbjuda våra kunder marknadens absoluta topprodukter. De armband vi säljer är omsorgsfullt utvalda. Det är med stolthet vi står bakom dessa produkter till 100%. Detta oberoende vad armbandet kostar.

Alla RIOS 1931 armband går att få med antingen silver eller guldfärgat spänne utan extra kostnad.

Att kunna erbjuda omedelbar leverans av utvalda armband är en prioriterad målsättning för oss på Urtid. Olika modeller, bredder, längder och färger gör lagerhållning till en utmaning. I vårt val av de modeller vi lagerhåller, har vi tagit hänsyn till vårt sortiment av ur men också till rådande trender inom området. Våra goda relationer till våra leverantörer bidrar till bästa logistik och kommunikation i vår strävan att hålla vårt baslager intakt.

Det är med stolthet vi presenterar följande oberoende, familjeägda & traditionella tillverkare:


RIOS 1931

Rios 1931 är ett tyskt familjeföretag som tillverkat klockarmband av högsta kvalitet sedan 1931. Företagets filosofi är att värna och bevara hantverksmässigheten utan att göra avkall på design och framtidsvision. Materialvalet är för Rios 1931 av yttersta vikt, inte bara på ytan utan helt i genom bandet.

Tanke på hälsa och miljöbelastning ingår som en viktig bit i tillverkningen. Spännen är nickelfria, foder är av antiallergiskt läder. Alla Rios band av reptilläder är IRV-märkta som ett skydd för utrotningshotade arter.

Vi håller RIOS 1931 såsom en av marknadens finaste tillverkare med ett brett spektrum av produkter. Kollektionerna Präglat Premium, Exklusiv, Sport Premium & Replace är alla handgjorda i en teknik som kräver 172 olika arbetsmoment. RIOS 1931 är en riktig manufaktur!

En annan betydande styrka hos RIOS 1931 är att ett flertal populära modeller tillverkas & lagerhålles i olika längder.

Urtid är distributör av RIOS 1931 i Sverige.

Ministry of Defence Natoband

Vi har, som en av få handlare, lyckats träffa avtal om leveranser med tillverkaren av originalet bland Nato band. Banden är tillverkade enligt Ministry of Defence (MoD) specifikationer i en fabrik i Wales av Phoenix Straps Ltd. Det är över 30 år sedan MoD ändrade i specifikationen för dessa band, vilket säger allt om kvalitén!

Det finns en uppsjö kopior av dessa band på marknaden. Oftast tillverkade i Kina. Vi håller oss till originalet!Vänligen välj en underkategori:

« Det finns inga produkter i den här kategorin ännu.