Gummiarmband


Vi letande länge innan vi hittade en tillvekare av gummiarmband som uppfyllde alla våra krav. Vi är glada över att kunna sälja Bonetto Centurinis armband av absolut bästa naturgummikvalitet.

Företaget ligger i Vicenza i Italien och har producerat högklassiga gummiarmband i 25 år. Man satsar nästan enbart på OEM-marknaden och tillverkar de flesta premiummärkes gummiarmband. Dock har man designat en egen kollektion, som du i valda delar hittar hos oss på Urtid!

"Gummiarmband" finns det många & billiga av på marknaden. Produktionen av dylika är omfattande i österled. Tyvärr innehåller de flesta inte gummi, utan silicon & PVD. Bonetto Cinturini använder naturgummi och bedriver en omfattande R&D på materialet. Resultatet av detta är att materialet i banden är icke allergiframkallande, giftfritt, naturligtvis vattentåligt -även i saltvatten, UV beständigt och inte minst slitstarkt.

Nu levererar vid Bonettos gummiarmband komplett med rostfria 1,8 mm tjocka bandstift. Stiften smörjs in med ett special silikonfett och monteras i banden. Detta skapar maximal säkerhet och gör det enkelt för dig att skifta band.

« Det finns inga produkter i den här kategorin ännu.