Om Urtid och vår butik

Företagsfilosofi.

"Vi ser med glädje att intresset för det mekaniska uret åter ökar. Hundratals år av utveckling, förfining och strävan ligger bakom dessa fantastiska små maskiner. Ägare till ett mekaniskt armbandsur får inte bara en liten miljövänlig fantastisk minimaskin som håller reda på tiden, utan får också oftast en kär vän för lång tid framöver. Kanske över generationer. Som kund hos oss, har vi tillsammans inlett en relation med det mekaniska uret i centrum. Vi kommer att göra vårt yttersta för att vårda & berika denna relation.

Vi vill ge dig högsta möjliga service. Det skall kännas tryggt att handla hos oss. Butiken skall vara lika föränderlig och levande som en vanlig butik. 

Inom näthandeln vill vi vara en god representant för det lilla företaget med den höga servicenivån, med intressanta produkter till rätt priser."


Sekretesspolicy.

Dina kunduppgifter är strikt konfidentiella och lämnas inte ut till tredje part.

Frakter.

Alla order överstigande 1000:- är fraktfria inom Sverige. Vi anlitar Posten och Schenker. Du får en avi i brevlådan, eller SMS, och hämtar sedan ut försändelsen på ditt postställe.

Orderbehandling.

Normalt behandlar vi och skickar din order inom 48 timmar helgfria dagar, förutsatt att betalning skett. Skulle en fördröjning inträffa, informerar vi om detta. Gäller det beställningsvaror anges leveranstiden vid respektive vara.

Presentkort.

En ny klocka är en traditionell och uppskattad gåva. Är du osäker på mottagarens tycke och smak har vi en lösning för dig. Vi utfärdar gärna presentkort i valfri valör. Giltighetstiden för utfärdat presentkort är ett (1) år och inlöses mot varor från vårt sortiment. Kontakta oss via E-mail eller telefon så hjälper vi till.

Kommunikation.

Vi kommunicerar gärna via E-post. Vår strävan är att svara på din E-post inom 24 timmar.
Vi svarar säkrast på telefon vardagar 10.00-15.00.

Bankgiro: 285-0477

IBAN:  SE7150000000054061033530 BIC/SWIFT: ESSESESS

VAT: SE556936268301

SECURITY: Securitas.

© Samtliga på hemsidan förekommande bilder & texter tillhör urtid.com eller dess leverantörer och faller under gällande lagstiftning om upphovsrätt.